Gröna Lund- tivoli i världsklass

Nöjesparker är det perfekta utflyktsmålet för barnfamiljer och du som planerar ett besök till huvudstaden får inte missa det magiska Gröna Lund!Det är få saker som är så roligt som att gå på tivoli och ännu roligare blir det när man gör det tillsammans med sina vänner eller familj. Tivoli andan i Sverige är sagolikt magisk och redan i entrén börjar äventyret, med entusiastiska värdar, spatserande clowner, jonglörer och mycket annat. Doften av nygräddade våfflor, glass, mat och godis gifter sig väl och gör så att det genast börjar kurra i magen. På Gröna Lund hittar du fantastiskt god mat till bra pris, välj en någon av alla restauranger för en smakupplevelse du sent kommer att glömma.

Djurgården – Stockholms pärla

Gröna Lund är vackert beläget vid Djurgården och hit tar du dig enkelt med båt, buss eller varför inte med en charmig gammal veteran spårvagn? Djurgården är ett av Stockholms vackrast belägna platser och har du orken så är det möjligt att promenera ut till Gröna Lund, en vacker promenad längs vatten och historisk och vidunderligt vacker arkitektur.Vill du föreviga din vistelse i Sveriges ljuvliga huvudstad så är det viktigt med en bra kamera som kan fånga autenticiteten av staden, du hittar högfunktionella, kvalitativa kameror och tillbehör hos Cyberphoto. Där hittar du också begagnade produkter till riktigt fina priser.

Gröna Lund

1883 öppnade tivolit som ligger vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Det som började som ett småskaligt litet tivoli är idag en stor och välbesökt nöjespark. Närmare bestämt ett av Europas främsta tivolin, här finns det aktiviteter för stora och små.

Parks and Resort

Gröna Lund ingår i Parks and Resort koncernen som samarbetar med flera andra nöjesparker i Sverige, bland annat Skara sommarland, Kolmården och Furuvik. Du som besökare på någon av Parks and Resorts nöjesparker får fina erbjudanden som gör det billigare för dig att besöka någon annan av deras nöjesparker.Att ha roligt ska inte vara dyrt, ta del av fina erbjudanden och rabatter du med och läs mer om Park and Resorts samarbete med Gröna Lund och dem andra nöjesparkerna på Parks-resorts.Hoppas du får en trevlig vistelse i Stockholm!