Överraska en riktig entusiast

Att ge bort presenter kan förorsaka en hel del ångest, aldrig vet man vad man ska köpa och om det verkligen är precis just det där som personen vill ha och behöver. Men vi glömmer oftast bort att det inte är presenten i sig som är det centrala när någon fyller år, det är ju själva gesten och oftast slår den långt mycket högre än vilken annan present som helst. Men det finns en kategori av presenter som dessvärre trumfar även gesten i vissa fall…

Fotbollsresa

Att överraska en sann sportentusiast är enkelt, samla ihop ett kompisgäng och diskutera er fram till vad som faktiskt är realistiskt och genomförbart. En fotbollsresa till ett riktigt fotbollsfan är en upplevelse för livet och något som huvudpersonen sent kommer att glömma. Det behöver inte vara dyrt om alla är med och bidrar till flyg och hotell, glöm inte att kolla med ledighet och övrig familj till födelsedagspersonen så att det inte all planering går i stå precis när ni ska åka.

Noggrann planering

För att en sådan överraskning ska bli riktigt lyckad så är det viktigt att den eller de som planerar har en god kommunikation med födelsedagspersonens sambo (om personen har en sambo) som kan packa kläder, skor, pengar, jacka och andra saker som man bör ha med sig på en resa. Då är det bara överraska personen när den minst anar det och ta med den packade väskan och åka mot flygplatsen. Sådana här överraskningar är uppskattade och blir nästan alltid riktigt, riktigt lyckade i sin helhet.Att få se sitt favoritlag spela match är mäktigt och vart passar det bättre att fira sin födelsedag på än en häftig arena med andra entusiastiska fans. Ta del av tips och tricks för hur man överraskar en vän, kollega eller partner på bästa sätt, en guide är alltid bra att ha tillhands särskilt när man ämnar hålla något hemligt under en längre tid.