Stand up i Malmö

Sugen på lite stand up komedi? kika in dessa då och få dig ett skratt!

Jimmy Carr – Funny Business, 12 mars kl 19:30 på Slagthuset.

Jimmy är den typ av stå upp komiker som kan enkelt fånga publiken. Han är vida känd för sitt unika skratt, sin mörka humor och hans vassa tunga som leverar skämt efter skämt. Det ena alltid vassare än det förra. Biljettpriset är från 465kr.

Mårten Andersson – HYBRIS, 19 mars kl 19:30 på Slagthuset.

Mårten kommer nu och bjuder på sin show Hybris som kommer att innehålla en mix utav imitationer, spirituella betraktelser och publikinteraktion. Dvs hans favoriter. Denna show kommer att lämna dig tom på luft efter den cirka 75-90 minuter långa uppvisningen. Biljettpriset är från 215kr.

John Cleese – Last time to see me before I die, 4 april kl 19:30 på Slagthuset

John Cleese, en av vår tids största komiker. Kommer och ärar oss med sin mörka, härliga och totalt galna humor som baseras mycket kring hans senaste bok. Han kommer att bjuda oss på berättelser ur hans liv, om vänner och om familj. Som ett extra plus i kanten bjuder han även på en liten frågestund så att hans fans har en chans lära känna han. biljettkostnad från 675kr.

Marika Carlsson – Jag är Gud, 16 december kl 19:30 på Palladium

Marika Carlssons stå-uppföreställning kommer att handla om tro och kärlek. I hennes föreställning så kommer vi få se hennes livsresa om vad kärlek är och vad din tro på en religion kan göra. Framförallt problem som att homosexualitet är fel men sen kommer dagen du själv blir förälskad i en av ditt egna kön. Marika kommer att blanda komedi och allvar i en härlig blanding av insikt och humor. Biljettpriset kommer att ligga från 215kr.