Vilka komiker är heta i Sverige år 2016?

Humor har vi alla en åsikt om vad som är roligt eller inte, men det här är några av de komiker som det pratas om just nu:

Magnus Betnér

En av Sveriges argaste och elakaste komiker. Men det här är inte på drängnivå, humorn är rapp och intelligent och Magnus har fått en allt större skara anhängare som troget följer honom både på krogshower och på nätet.Aktuell just nu med “Work in Progress”, ett testprojekt där Betnér turnerar runt i Sverige. Varje kväll testar han nytt material för att se vad som funkar. Ska senare resultera i en krogshow med det material som testpubliken gillat bäst.

Henrik Schyffert och Fredrik Lindström

De gamla ringrävarna har här snickrat ihop en ny publiksuccé, som dessutom hylllas av medias kritiker: ”ÄGD” Vad kostar ett rikare liv? Schyffert & Lindström tar sig en titt på vår konsumtionsgalna tid, vårt underliga förhållande till pengar och hur den eviga ekonomiska tillväxten är heligare än religionen var för hundra år sen.

Sunny Standup

Sju år i rad har Sunny Standup varit en ständig succé där många av Sveriges etablerade och nya namn har turnerat runt Sverige. Programmet för 2016 är inte ännu fastslaget, men innefattar säkert många av de som turades om att medverka på förra turnén, exempelvis: Johan Glans, Nour El-Refai, Robin Paulsson, Ann Westin, Hasse Brontén, Martin Lagos, Emma Knyckare, Özz Nûjen, Måns Möller, Thomas Järvheden, Patrik Larsson och Tobias Persson